Loading...

Naar het land van het lopend licht

Serie in vijf delen

Naar het land van het lopend licht is het verhaal over de fictieve familie Maris en hun wel en wee.

 • Deel 1: Duisternis (klik om de epub te downloaden)
  Pater familias, Frans Maris, ligt op sterven. Zijn jongste dochter Alma komt voor hem zorgen en probeert terloops haar vaders grote geheim, iets met Spanje en een vrouw, aan hem te ontfutselen. Ondertussen wordt ze geconfronteerd met haar eigen verleden en de geheimen die ze met niemand kan delen. (72 bladzijden)
 • Deel 2: Dageraad klik om de epub te downloaden)
  In de dagen voor Frans’ dood keert hij in zijn herinnering terug naar Spanje waar hij de liefde van zijn leven heeft ontmoet. Waren de keuzes die hij maakte goed of fout? In elk geval bepaalde hij hiermee het lot van zijn drie kinderen. (93 bladzijden)
 • Deel 3: Liefde en licht (klik om de epub te downloaden)
  Tijdens de voorbereiding van de speech die Amór bij haar vaders crematie zal houden, wordt ze geconfronteerd met de invloed die haar moeder en overleden tweelingzusje Lucía op haar leven hebben. Dankzij de dood van haar vader durft Amór haar duistere jeugd van zich af te schudden en eindelijk voor zichzelf te kiezen. (74 bladzijden)
 • Deel 4: Maanlicht (klik om de epub te downloaden)
  Alma gaat gewapend met de urn waarin haar vaders as zit, en zijn dagboeken en brieven naar Spanje. Vol verwachting ziet ze uit naar de ontmoeting met haar halfbroer. Ze hoopt een stukje van haar vader in hem terug te vinden, maar ontmoet een man die ze liever niet had gekend.
 • Deel 5 Claire Obscure (klik om de epub te downloaden)
  Amór is in New York en moet van haar zus Alma hun nicht Claire zoeken. Claire heeft geen weet van haar Spaans/Hollandse familie. Ze leeft teruggetrokken op de prairie in Texas met partner Chip, die een oorlogstrauma heeft en gewelddadig is. Vroeger was Claire zangers onder de naam Belle Blanche, Chip regelt haar comeback in het voorprogramma van een meidengroep. Ondertussen zit Amór in de zaal, ze wil haar nicht spreken, maar Claire is er niet klaar voor om haar familie te ontmoeten.